Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[01.06.2010]

ODS

Petr Nečas kandiduje na předsedu ODS, kongres zvolí celé nové vedení

Lídr ODS Petr Nečas bude na 21. kongresu ODS kandidovat na předsedu strany. Zároveň s volbou předsedy proběhne i volba místopředsedů, výkonné rady a dalších stranických orgánů. Kongres občanských demokratů se bude konat o víkendu 19. a 20. června v hotelu Clarion v pražských Vysočanech.

"V sobotu 19. června proběhne velmi rozsáhlá politická diskuse, která se bude týkat analýzy výsledků voleb, ale také analýzy uvnitř ODS a názor ODS na řešení této situace. 20. června v neděli budou volby všech stranických orgánů, celého vedení ODS, včetně předsedy, 1. místopředsedy, výkonné rady nebo smírčího výboru. Na tomto kongresu se budu ucházet o pozici předsedy ODS," řekl dnes novinářům místopředseda ODS Petr Nečas.

Kongres ODS volí všechny orgány v tajné volbě. Veškeré funkce jsou podle lídra ODS generovány zdola. "V žádném případě nebudu vydávat nějaké seznamy žádoucích nebo nežádoucích osob, to by bylo kontraproduktivní. Pevně věřím, že kongres rozhodne moudře a zvolí takové vedení, kterým dáme najevo, že jsme vyslechli hlasy voličů," dodal Nečas.

zpravy.ods.cz, 1. června 2010