Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Petr Nečas

[24.05.2010]

Petr Nečas

Blahopřejný dopis české hokejové reprezentaci

Zlatí hoši,

chtěl bych Vám moc poblahopřát a zároveň poděkovat za skvělé reprezentování České republiky na hokejovém šampionátu v Německu. Všem jste po pěti letech dokázali, že můžeme být i nadále hrdí na český hokej.

V předvolebním politickém klání jste vzbudili v lidech národní hrdost, Češi mohli na chvíli zapomenout na politické bojůvky a sledovat každou vteřinu napínavého souboje s Ruskem. O to víc je vítězství cennější, že jste dokázali ruský tým zdolat po jejich nekončící sérii úspěchů a Českou republiku opět vynést mezi světové hokejové velmoci.

Vážím si toho, že jste se semkli dohromady, stejně tak jste dali dohromady miliony českých fanoušků. Moc bych si přál, aby se podobně Češi uměli semknout a měli společný cíl i mimo sportovní klání. Přál bych si, aby stejně masivně Češi fandili odvážnosti a odpovědnosti v politice. Aby si dokázali zvolit takový tým, který dokáže vyhrát v zápase s týmem zadlužování, populismu a lhaní.

Věřím, že se brzy s Vámi potkám a popřeji Vám osobně.

Za všechny členy a podporovatele ODS: HOŠI, DĚKUJEME!

RNDr. Petr Nečas, volební lídr a místopředseda ODS a poslanec PČR, zpravy.ods.cz, 24. května 2010