Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Kampaň ODS

[21.05.2010]

Kampaň ODS

ODS chystá akci "120 hodin pro vítězství"

ODS odstartuje v neděli na pražské Kampě finále své předvolební kampaně. Do českého politického prostředí přinese další novinku známou z politických kampaní na západ od nás – tzv. rally. Jde o předvolební setkání členů, podporovatelů a sympatizantů strany.

ODS potvrzuje, že v letošní předvolební kampani je mezi politickými stranami jasným lídrem v užívání inovativních komunikačních nástrojů a forem komunikace pro oslovení veřejnosti. Po mimořádném úspěchu předvolebního spotu "Váš hlas" v českých kinech, kreativního animovaného klipu "Oranžové peklo" či první plánované virtuální demonstrace proti Jiřímu Paroubkovi, do které se zatím přihlásilo už přes 23 tisíc lidí, jde o další premiérovou předvolební aktivitu.

"V této chvíli oslovujeme všechny členy, podporovatele a příznivce, aby v neděli 23. května přijeli i se svými blízkými a přáteli na pražskou Kampu, kde společně odstartujeme 120 hodin pro vítězství. V zahraničí se takové shromáždění označuje pojmem rally a představuje jakési poděkování i povzbuzení příznivcům a účastníkům předvolební kampaně," vysvětlil volební lídr ODS Petr Nečas. Ten zároveň zdůraznil, že jedině vítězství Občanské demokratické strany ve volbách zastaví Jiřího Paroubka a komunisty. Hlasy pro malé strany stačit nebudou. Pouze ODS má tak šanci porazit ČSSD. Plánované akce se zúčastní stovky lidí. Její koncept přiblížil také šéf volebního štábu Ivan Langer. "Jde o závěrečné setkání podporovatelů, členů, významných představitelů ODS a jakési povzbuzení a výzvu do závěrečného boje, do finále horké volební kampaně," dodal. V závěrečných 120 hodinách pro vítězství se členové ODS, Modrého týmu a ostatní sympatizanti zapojí do kontaktní kampaně, osloví své známé, sousedy či spolupracovníky. Budou je zvát k volebním urnám.

Na akci vystoupí sympatizanti ODS Eva Pilarová, Helena Zeťová, Daniela Šinkorová, Láďa Kerndl, Tereza Kerndlová, Bajo Band Ivana Mládka, Jitka Zelenková, Markéta Konvičková, Láďa Křížek a další.

Účastnici akce na pražské Kampě se zapojí do finanční sbírky na pomoc oblastem postiženým povodněmi.

Více informací získáte na http://www.ods.cz/volby2010/120hodin.html

zpravy.ods.cz, 21. května 2010