Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Volební kampaň

[14.05.2010]

Volební kampaň

ODS uvedla nové motivy předvolební kampaně

Místopředseda ODS a šéf volebního štábu Ivan Langer dnes novinářům představil nové motivy předvolební kampaně občanských demokratů. ODS chce v závěrečné části kampaně apelovat na lidi, kteří se rozhodují, zda k volbám půjdou, nebo ne.

"Občanská demokratická strana si prošla těžkým obdobím. Víme, že nejsme dokonalí. Víme, že je celá řada věcí, které nám lze vytýkat. Nicméně, abychom u nás zabránili řecké cestě, abychom zabránili návratu komunistů a zabránili Jiřímu Paroubkovi, aby se stal premiérem či prezidentem naší země, je důležité, aby ODS vyšla z voleb silná. Proto pouze hlas pro ODS, pouze hlas pro Petra Nečase znamená úspěch," popsal Ivan Langer důvody, proč v závěrečné fázi předvolební kampaně ODS sáhla k motivu, na kterém jsou proti sobě vyobrazeni Petr Nečas a Jiří Paroubek.

"Je to apel na všechny občany, kteří zvažují, zda jít k volbám, nebo ne, protože každý hlas má sílu rozhodnout o tom, zda zvítězí odpovědná řešení, nebo lži a dluhy. Každý hlas rozhodne o tom, zda příštím premiérem ČR bude buď Jiří Paroubek, nebo Petr Nečas," vysvětlil Ivan Langer.

Minulý týden ODS také odstartovala unikátní projekt v ČR – virtuální demonstraci na internetu. Přes úskalí, které ODS potkalo, kdy se stala cílem nepřátelského ataku na profil ODS na Facebooku, se během jediného týdne přihlásilo do demonstrace už přes osm tisíc lidí. Akce proběhne 25. května, do té doby bude počet účastníků zjevně nadále stoupat. Velký zájem dokládají čísla. Od včerejší 14. hodiny do dnešní 13. hodiny se počet přihlášených zvýšil o více než 3 000. Aktuální počet demonstrantů se blíží k devíti tisícům.

zpravy.ods.cz, 14. května 2010