Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / www.virtualnidemonstrace.cz

[13.05.2010]

www.virtualnidemonstrace.cz

Po dvou dnech demonstruje už více než 5000 lidí

Po 48 hodinách od spuštění unikátního internetového projektu – virtuální demonstrace, se na ní přihlásilo 5511 demonstrantů. Každou hodinu tak zaznamenáváme zájem více než 100 účastníků.

"Oceňujeme, že drtivá většina lidí akceptovala naši prosbu, aby texty jejich transparentů nebyly vulgární nebo násilné," uvedl šéf volebního štábu ODS Ivan Langer. Pro ilustraci se mezi hesly na transparentech zatím objevilo: "Ne Paroubkovi znamená ano republice. Nejprve vydělat a potom utrácet. Nechci živit flákače. Dnešní nabídka RaJ – řecká kuchyně. Dopadneme jako Řek, vyhraje-li Paroubek."

Projekt zaznamenává velmi příznivou odezvu, přestože jeho facebookový profil se stal už včera terčem útoku a je nedostupný. Samotný internetový portál projektu www.virtualnidemonstrace.cz běží bez problémů. (I tento web se stal v průběhu včerejšího dne terčem několika drobných útoků.)

zpravy.ods.cz, 13. května 2010