Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[03.05.2010]

ODS

Americká obchodní komora pozitivně přijala ekonomický program ODS

"Podpora podnikání znamená v první řadě podporu pracovních míst", říká Petr Nečas po diskuzi se členy Americké obchodní komory v ČR.

Volební lídr a místopředseda ODS Petr Nečas se v pondělí 3. května 2010 zúčastnil předvolební diskuze s představiteli a členy Americké obchodní komory v České republice. Během své prezentace představil ekonomický program ODS a plány na podporu zaměstnanosti a na snižování zadlužení České republiky.

V následné diskuzi ocenili účastníci fundovaný výklad Petra Nečase a ocenili realistické plány Občanské demokratické strany pro ekonomiku České republiky. V porovnání s předešlými vystoupeními ostatních lídrů relevantních politických stran byl program ODS hodnocen jako jednoznačně nejkvalitnější.

"Jsem rád, že jsem měl možnost na této zajímavé diskuzi vystoupit. Je to právě zpětná vazba od zaměstnavatelů, která nám říká, že v ekonomickém programu má ODS jasnou převahu nad svými konkurenty," zhodnotil volební lídr ODS setkání.

zpravy.ods.cz, 3. května 2010