Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Kampaň ODS

[30.04.2010]

Kampaň ODS

ODS ukázala své nové předvolební video

Občanští demokraté dnes představili další novinky ve své předvolební kampani. Kromě nových billboardů, kterými se zaměřili na svého hlavního politického konkurenta, také působivý videoklip, který bude možné zhlédnout v českých kinech od 6. května a sledovat také na webu.

"Dobře si uvědomujeme, jakou sílu má lidský hlas. Hlas může spoustu věcí změnit. Hlas může rozhodnout. Mezi námi ale žijí generace, které nezažily rok 1989 i jiné události, proto se v jedné lince chceme zaměřit také na mladou generaci," uvedl šéf volebního štábu ODS Ivan Langer. V rámci projektu Otevřená kampaň poté představil video Váš hlas.

V druhé části předvolební kampaně ODS osloví veřejnost také svými billboardy. "Zaměřili jsme se na hlavního konkurenta ODS, na hlavní riziko pro Českou republiku – tedy na sociální demokracii vedenou Jiřím Paroubkem," vysvětlil Langer. "Chceme upozornit na to, že sociální demokracie svou politikou bere lidem práci, že sociální demokracie svou politikou znamená vyšší daně a likvidaci podnikání a že sociální demokracie svou politikou dluhů povede Českou republiku k bankrotu," dodal.

Občanští demokraté ve své předvolební kampani inspirovali také skutečnou událostí z minulého týdne, kdy Jiří Paroubek na tiskové konferenci sociální demokracie všechny politiky kromě Vojtěcha Filipa a sebe vyzval k odchodu z politické scény. Přitom podle průzkumů 70 % procent veřejnosti si přeje, aby odešel z politiky právě Jiří Paroubek. Dokonce si to myslí i třetina voličů ČSSD.

Účast veřejnosti v předvolební kampani ODS je vysoká. Od spuštění nového webu ODS jej navštívilo téměř 100 000 lidí, v e-shopu ODS za jeden týden proběhlo 958 objednávek produktů "plotové" kampaně. Největší zájem je o samolepku na auto "Nejedu v tom s Paroubkem" a plakát s heslem "U nás není Paroubkovo".

Video naleznete na: www.youtube.com/tvods

Produkty v e-shopu ODS: http://eshop.ods.cz/

 


multimediální záznam Váš hlas:
audiozáznam | videozáznam: rychlé připojení, pomalé připojení

zpravy.ods.cz, 30. dubna 2010