Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Petr Nečas

[21.04.2010]

Petr Nečas

Blahopřeji Janu Fischerovi k nominaci do vedení Evropské banky pro obnovu a rozvoj

Blahopřeji premiérovi Janu Fischerovi k nominaci na funkci viceprezidenta Evropské banky pro obnovu a rozvoj (EBRD). Jeho zvolení do tak důležité pozice je také jistým oceněním jeho práce v roli premiéra. Podle mého názoru může být dobrým reprezentantem EBRD.

Jsem proto rád, že to byla právě ODS, která přišla s nominací Jana Fischera do funkce předsedy vlády dočasného kabinetu a která podporovala řadu jeho kroků, které byly často terčem útoků a destrukce ze strany Jiřího Paroubka a ČSSD.

Vzhledem k tomu, že má Jan Fischer nastoupit na místo viceprezidenta již v září, pevně věřím, že do této doby bude zemi vést již nový kabinet, který si občané koncem května zvolí. Pokud má vláda pokračovat v odpovědné politice, musí ve volbách zvítězit pravice v čele s ODS. Vítězství ČSSD by znamenalo otočení kormidla dosavadní odpovědné vládní politiky přesně na opačnou stranu.

RNDr. Petr Nečas, volební lídr a místopředseda ODS a poslanec PČR



příloha: pdf reakce-p-necase-na-nominaci-j-fischera-do-ebrd.mp3 (1108 kB)

zpravy.ods.cz, 21. dubna 2010