Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Nový volební web ODS

[09.04.2010]

Nový volební web ODS

Interaktivní kontakt s voličem

Občanští demokraté spustili nový volební web pro květnové volby do sněmovny. Oproti minulým internetovým stránkám se web www.ods.cz zaměřuje více moderní formou na interaktivní kontakt s voličem, prezentaci plánů občanských demokratů a aktuality z dění v ODS. Nechybí ani propojení s Facebookem a kanálem tv.ods.cz na YouTube. Nové stránky má i lídr ODS Petr Nečas na www.petr-necas.cz.

"Víme, že mezi našimi voliči jsou právě aktivní uživatelé internetu. Proto volebnímu webu věnujeme náležitou pozornost," komentuje nový web lídr ODS Petr Nečas. Internetový web vznikal přímo v ODS a podobně jako při zrušených volbách v loňském roce se na jeho obsahu podílejí jednotlivé regiony po celé České republice.

"Stránky jsou znovu hodně interaktivní a vybízejí k vlastnímu zapojení návštěvníků webu," říká místopředseda ODS Ivan Langer. Například ve středu 14. dubna proběhne od 19 hodin tzv. webinář s volebním lídrem Petrem Nečasem. Jde o virtuální audiovizuální setkání vždy s jedním z kandidátů ODS. Návštěvníci webu se mohou přihlásit a zúčastnit se tohoto on-line setkání. (Více na http://www.ods.cz/volby2010/webinar.html).

Na novém volebním webu ODS jsou také virtuální volby, ankety, sekce zábavy, část pro podporovatele ODS, Modrý tým, on-line obchod.

zpravy.ods.cz, 9. dubna 2010