Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Petr Nečas

[02.04.2010]

Petr Nečas

Jiří Paroubek opět dokázal, že není schopen dodržet žádnou dohodu

Volební lídr Petr Nečas kritizoval další mediální krok ČSSD. Jiří Paroubek dnes na tiskové konferenci představil další návrh, jak do voleb uspořádat úřednický kabinet kvůli odchodu ministrů za zelené.

"Jiří Paroubek opět dokázal, že není schopen dodržet žádnou dohodu," reagoval Petr Nečas. "Pan Paroubek variantu, kterou dnes prezentoval a představil dřív novinářům než svým politickým partnerům, včera nenavrhoval. Dokazuje to, že jde spíše o mediální kampaň sociálních demokratů, než o hledání věcného návrhu řešení," poznamenal Nečas. Zároveň oznámil, že nebude s Jiřím Paroubkem handlovat o funkce. Na rozdíl od něj nehodlá posílat vzkazy svým politickým partnerům přes média a dodrží dohodu uzavřenou při setkání s premiérem Fischerem.

Volební lídr ODS Petr Nečas se na tiskové konferenci vyjádřil rovněž ke spekulacím, které se objevily v tisku. "Jako lídr říkám velmi vážně, že na spekulace o personálních změnách není už před volbami prostor a čas. Můj zájem je dovést ODS k vítězným volbám. Zaměříme se na kampaň, představení programu a na diskusi s voliči. A tečka," uzavřel Nečas. Změny krajských kandidátek mohou podle něj vycházet výhradně z dohody příslušných regionů, nikoli shora.

RNDr. Petr Nečas, volební lídr a místopředseda ODS a poslanec PČR

 


multimediální záznam záznam tiskové konference:
audiozáznam | videozáznam: rychlé připojení, pomalé připojení

zpravy.ods.cz, 2. dubna 2010