Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Grémium ODS

[11.03.2010]

Grémium ODS

Kandidatura Martina Peciny je podvod a politická korupce

ODS pokládá zařazení ministra vnitra Martina Peciny na kandidátku ČSSD za podvod na voličích a politickou korupci. Sociální demokracie se přes všechny dohody o úřednické vládě rozhodla zneužít postavení ministra úřednické vlády ve svůj politický prospěch.

ČSSD dnešním dnem vymazala ze svého programu boj proti korupci. Dva měsíce před volbami se dopustila bezprecedentní politické korupce. Co všechno musel nebo bude muset Martin Pecina udělat, aby si své místo na kandidátce a případnou další kariéru ve vládě zasloužil?

Všechny výroky a rozhodnutí Martina Pecina musí být od této chvíle posuzovány jako součást předvolební kampaně ČSSD. Fakticky už ministrem úřednické vlády není, přestože v ní možná bude dál sedět.

Ještě v lednu se Jiří Paroubek médiím zapřísahal, že Martin Pecina do Sněmovny kandidovat nebude, že jsou to jen spekulace novinářů a úplný blábol.

Co se změnilo od té doby? Jsou to jen dva měsíce a sociální demokracii znovu otočila o 180 stupňů. Znovu ukázala české veřejnosti, že se jí nedá věřit, že se nedá věřit Jiřímu Paroubkovi.

Korupce za korupci: Zubová za službu Paroubkovi při svržení vlády, Pecina za práci pro ČSSD na vnitru

Před loňskými volbami stejně bizardním způsoben sociální demokracie zkorumpovala Olgu Zubovou. Teď už je asi pro Jiřího Paroubka bezcenná, tak místo ní nastupuje Martin Pecina.

ODS znovu deklaruje, že přes další porušení dohod a další veletoč Jiřího Paroubka žádného z ministrů Fischerovy vlády na své kandidátky účelově dosazovat nebude. Případná kandidatura náměstků ministerstev a jejich politická příslušnost nebyla součástí dohod a je nesouměřitelná s kandidaturou člena úřednické vlády.

zpravy.ods.cz, 11. března 2010