Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / zpravy.ods.cz

[09.03.2010]

zpravy.ods.cz

ODS vtipem upozorňuje na nesmysly ČSSD

Občanští demokraté reagují na nesmyslné návrhy sociálních demokratů vtipem. Po republice vyvěsili kolem padesáti billboardů, které zobrazují Jiřího Paroubka bojujícího za všechno, včetně poplatků u veterináře nebo proti mlžům, plžům, hlavonožcům. Nyní mohou všichni zájemci navrhnout vlastní vtipný billboard. ODS zároveň ukončila soutěž o nápis na tričko.

"Udělali jsme drobnou odlehčující kampaň na billboardy ČSSD, kde Jiří Paroubek slibuje všechno možné. Není to zlý a lživý útok, na jaký jsme zvyklí od ČSSD. Chceme vtipem upozornit na nesmyslnost billboardů a slibů ČSSD. Stejně jako dánští modelové na billboardech Jiřího Paroubka i naše zvířátka jsou výhradně z fotobanky," říká vedoucí mediální sekce Martin Kupka.

ODS na webu www.cssdprotivam.cz rozeběhla v souvislosti s billboardy další soutěž pro veřejnost. Každý může doplnit svůj "přesvědčivý" slogan, co by tak Jiří Paroubek mohl ještě nabídnout. Překonat slib ČSSD, že Jiří Paroubek sníží zadlužování ČR, bude ale zřejmě těžké překonat. Vítěz získá vylepený billboard na některém z míst po republice.

"ČSSD – jelito, koryto a národ platí to"

Občanští demokraté před časem vyhlásili soutěž o nejvtipnější slogan na tričko. Soutěžit mohli lidé na webových stránkách elektronického obchodu ODS "Modrá sluší". Celkem se sešlo více než 60 návrhů. Mezi třemi nejvtipnějšími je "ČSSD – jelito, koryto a národ platí to", "Nepodléhám krizi. Volím jasnou Vizi! ODS!" a "Zprava dobrý! Zleva ruské tanky!"

Preambule soutěže na internetu

Vadí Vám prázdná politická hesla ČSSD? Nelíbí se Vám, že sociální demokraté na svých billboardech lžou? Dokážete krátce a s nadsázkou vyjádřit svůj postoj k politice ČSSD?

Navrhněte vtipný billboard podobný těm, které vidíte po celé republice. Hodnotí se vtip a originalita.

Podmínkou je slušnost, originálnost a stručnost. Abychom zabránili vulgaritám, vyhrazujeme si právo případné urážející slogany odstraňovat. Snad to nebude potřeba. Cílem je se pobavit a zasmát.

zpravy.ods.cz, www.cssdprotivam.cz, 9. března 2010