Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[05.02.2010]

ODS

ODS věnovala peníze dětské vesničce v Brně

Celkem 30 tisíc korun dostali od občanských demokratů rodiny žijící v SOS dětské vesničce Medlánky v Brně. Finanční dar dnes předal předseda ODS Mirek Topolánek společně s předsedou Oblastního sdružení ODS Brno-město Pavlem Blažkem ředitelce SOS vesničky Marcele Troubilové.

"Je to vlastně symbolický dárek od všech lidí, kteří si při předvolebních kampaních na našich Městečkách řešení dali občerstvení u stánků za symbolickou částku. Takto získané peníze postupně věnujeme na dobročinné účely," vysvětlil předseda ODS Mirek Topolánek.

V SOS vesničce Medlánky je deset domů s rodinami a celkem 49 dětmi a dalšími 13 volnými místy. Celý tým vesničky tvoří ředitelka, psycholog, dva pedagogové a sociální pracovníci, sekretářka a správce.

Více o vesničce http://www.sos-vesnicky.cz/index.php?Title=SOS%20DV%20Medl%C3%A1nky&

Občanští demokraté již věnovali o loňských Vánocích 30 tisíc korun dětem v dětském domově v Korkyni. S podobnými dobročinnými akcemi chtějí pokračovat i po letošní volební kampani.

zpravy.ods.cz, 5. února 2010