Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[18.01.2010]

ODS

ODS se v předvolební kampani zaměří i na regiony

Nejužší vedení Občanské demokratické strany dnes začalo řadu jednání s regionálními organizacemi strany. První schůzka proběhla se zástupci pražské ODS.

"Mluvili jsme věcně o tom, jak společně postupovat v kampani. Je jasné, že kromě centrální kampaně bude ODS realizovat i kampaně specifické v jednotlivých regionech. Tak to bude i v Praze. V tomto smyslu jsme jednotní, žádné spory nevedeme," řekl po jednání předseda ODS Mirek Topolánek.

Propad volebních preferencí v Praze kopírují podle Topolánka celostátní trend. V hlavním městě je podle něj dramatičtější, proto je na místě diskuse, jak takový vývoj zvrátit.

"Společně deklarujeme, že jak celorepublikové, tak pražské vedení bude dělat maximum pro to, aby ODS získala zpět své voliče a v jarních volbách vyhrála. ODS je jediným pravicovým subjektem na politické scéně, který má recepty, jak vyvést Českou republiku z krize," dodal na brífinku předseda pražské ODS a primátor Pavel Bém.

Nezrealizované volby stály podle Béma všechny obrovskou energii, čas i peníze a zasadily poměrně viditelnou stopu do financování příštích kampaní. Otázkou podle něj je, kde berou socialisté finanční prostředky na velmi drahou a nepřetržitou kampaň.



příloha: pdf 100118-tk-gremium.mp3 (13863 kB)

zpravy.ods.cz, 18. ledna 2010