Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Ivan Langer

[14.09.2009]

Ivan Langer

ODS vyzývá k reakci předsedu ČSSD Jiřího Paroubka a šéfa volebního štábu ČSSD Jaroslava Tvrdíka

ODS vyzývá výše uvedené představitele ČSSD, aby v souvislosti s nedávnými útoky na předsedu ODS Mirka Topolánka reagovali na znepokojivé informace některých českých médií (Týden, blesk.cz, Reflex). Veřejnost má jistě právo znát odpovědi mj. na tyto otázky:

 

  • Může volební štáb ČSSD vyloučit možné napojení útočníků z mítinků Mirka Topolánka v Hustopečích a na Kraví hoře na lidi spojené s ČSSD?

  • Může volební štáb ČSSD vyloučit, že někteří z útočníků a provokatérů z Hustopečí a Kraví hory pracovali v minulosti jako ochranka na akcích ČSSD?

  • Může ČSSD vyloučit, že někteří z útočníků a provokatérů byli, popř. stále jsou členy ČSSD?

  • Může volební štáb ČSSD veřejnosti vysvětlit, kdo byli lidé, kteří v předvolební kampani ČSSD ve volbách do EP pracovali v ochranné službě ČSSD, resp. jejího předsedy Jiřího Paroubka?

  • Může ČSSD vysvětlit vazby člena ČSSD Václava Kočky a jeho syna Jana Kočky na útočníky a provokatéry, kteří se v minulých týdnech pokoušeli narušovat mítinky předsedy ODS Mirka Topolánka?
MUDr. Mgr. Ivan Langer, místopředseda ODS a poslanec PČR, zpravy.ods.cz, 14. září 2009