Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[02.09.2009]

ODS

"Paroubek na Mars"

ODS dnes představila další část své volební kampaně. "Již na začátku jsme říkali, že se v kampani pokusíme oslovit voliče nadsázkou a vtipem," říká šéf volebního štábu Ivan Langer. Právě tím směrem se vydává projekt "Paroubek na Mars".

Středobodem celého projektu je internetová stránka, jejímž prostřednictvím mohou zájemci přispívat do celonárodní sbírky "Paroubek na Mars". Ústředním motivem je planetka Mars, vybavená tím nejnutnějším, co je k osídlení Marsu občanem J. P. třeba.

Vzhledem k tomu, že sbírka není finanční ale "názorová", budou moci jednotliví občané sbírku podpořit prostřednictvím jednoduché hry. Jejím hlavním účelem je pochytat co nejvíce hrabošů a krtků. V sekci o sbírce najdou návštěvníci pravidelné informace a aktuality.

Zprávy z Marsu budou do budoucna přinášet informace o všem, co se u našich vesmírných přátel děje, jak se těší na přílet J. P. a další zajímavosti o průběhu sbírky.

Svými příspěvky mohou internetovou stránku obohatit i samotní návštěvníci. Žádný z těchto příspěvků ale nesmí být v rozporu s mírumilovnou podobou celého projektu.

Svou účast a podporu mohou příznivci vyjádřit i prostřednictvím zvláštní stránky na facebooku. Ta bude také přinášet podrobné informace o průběh sbírky on-line. Najdou zde i další aktuality, vybrané příspěvky a vše, co se na Marsu "šustne", také zajímavé hry a kvízy, možnost navrhnout originální soukromou rezidenci občanu J. P., sestavit raketku…….

Významnou součástí této části kampaně je také filmový klip autora a režiséra Filipa Renče. Na plátnech multikin se objeví jako pozvánka k návštěvě internetové stránky www.paroubeknamars.cz poprvé ve čtvrtek 3. září 2009. Samotný web se bude v průběhu předvolební kampaně vyvíjet a nabídne další pokračování filmového klipu v podobě sitcomu.

zpravy.ods.cz, 2. září 2009