Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Mirek Topolánek

[28.08.2009]

Mirek Topolánek

Mirek Topolánek ujel za měsíc na kole 421 kilometrů

Předseda ODS a volební lídr na jižní Moravě Mirek Topolánek dnes v poledne oficiálně zakončil svoji prázdninovou kampaň "Léto s Topolem". Během putování po jižní Moravě navštívil 147 obcí a měst.

"Nejdelší etapa měřila rovných 57 kilometrů, což v kombinaci s nabitým programem a některými vypjatými okamžiky řádně otestovalo mou fyzičku i psychiku. Takový trénink se mi bude v nadcházejícím volebním klání, doufám, hodit," říká Mirek Topolánek. Kolo, na němž urazil rovných 421 kilometrů, věnoval mladému cyklistovi.

Během putování Jihomoravským krajem předseda ODS kromě kola letěl horkovzdušným balonem, jel na koni nebo se plavil lodí. V průběhu srpna také uspořádal a účastnil se 8 koncertů v kostelech, navštívil 21 koupališť a setkal se se 17 jednotkami dobrovolných hasičů.

"Během svých cest jsem potkal spoustu úžasných lidí a na některá setkání nezapomenu. Znovu jsem se přesvědčil, že jižní Morava je regionem s obrovským potenciálem a já udělám všechno pro to, abych tady svoje voliče nezklamal," doplnil jihomoravský lídr občanských demokratů.

Cyklistickou tour provázela zároveň série 15 tematických obědů. Na nich Mirek Topolánek diskutoval o problémech regionu se zemědělci, členy místních samospráv, zástupci národnostních menšin, památkáři, vinaři, neziskovými organizacemi a místními podnikateli.

S lidmi, které na své cestě Topolánek potkával, si zahrál malou kopanou, nohejbal, tenis, beachvolejbal, petanque či bowling. Vyzkoušel si jízdu na dvojskifu, in-line slalom, tandemové kolo či handbike trenažér.

Cílem netradičních mítinků "Léta s Topolem" bylo ukázat Mirka Topolánka jako aktivního politika, který nestojí jen na oranžových pódiích a nepronáší pouze populistické sliby. Dokáže s lidmi mluvit a inspirovat se jejich problémy pro nalezení opravdového řešení.

Volební kampaň pokračuje dál a v pondělí 31. srpna občanští demokraté v čele s Mirkem Topolánkem představí svůj kompletní program. Do něho ODS promítla řadu z 2500 připomínek lidí, kteří se připojili k programu psaného s občany.

 


multimediální záznam Předseda ODS a volební lídr na jižní Moravě Mirek Topolánek oficiálně zakončil svoji prázdninovou kampaň Léto s Topolem.:
audiozáznam | videozáznam: rychlé připojení, pomalé připojení

zpravy.ods.cz, 28. srpna 2009