Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[21.08.2009]

ODS

Program psaný s občany

Dnešní půlnocí končí výzva Občanské demokratické strany k občanům, aby vyjádřili svůj podnět, názor či připomínku k "Programu ODS psanému s občany". V pondělí 24. srpna večer pak návštěvníci webových stránek www.ods.cz najdou závěry a nejzajímavější ukázky, které v uplynulém období k programu ODS od občanů přišly.

Cílem programu psaného s občany bylo zapojit širokou veřejnost do diskuse, posbírat názory lidí s tím, že tyto nápady mohou obohatit finální verzi programu ODS. Občané měli možnost posílat své připomínky právě do 21. srpna prostřednictvím dotazníku, který byl k dispozici na www.ods.cz/program a byl rozdělen do dvanácti okruhů. Ty obsahovaly témata řešení pro moderní zdravotnictví, pro rodiny, pro boj s krizí, řešení pro aktivní stáří, pro podnikání bez bariér, pro mládí, pro pracovní místa, řešení pro kvalitní život, pro venkov, pro zahraniční politiku, pro bezpečnost a spravedlnost a řešení pro boj s korupcí.

Součástí programu psaného s občany byla také aktivní komunikace volebních lídrů ODS s lidmi. Jednotliví kandidáti ve svých volebních krajích mluvili se všemi, kteří chtěli, aby jejich názory opravdu někdo nejen poslouchal, ale aby je také někdo použil.

Konečnou verzi programu představí ODS 31. srpna 2009 za účasti předsedy ODS Mirka Topolánka.

zpravy.ods.cz, 21. srpna 2009