Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Volební web ODS

[19.08.2009]

Volební web ODS

Nový web ODS: regionální zprávy, zábava a příspěvky lidí

Občanští demokraté mají nové předvolební webové stránky. Ty jsou postavené hlavně na aktualitách ze všech 14 regionů, zábavě a příspěvcích voličů. Cílem je co nejvíce představit kandidáty ODS, návštěvníky stránek pobavit a zapojit je do jejich tvorby.

Zcela průlomový je nový koncept stránek. "Obsah se tvoří především v jednotlivých krajích. Nebude výsledkem práce marketingových agentur, ale reálným odrazem práce a aktivit krajských lídrů a kandidátů. Každý se bude moci podívat, co se v tom kterém kraji děje, a udělat si vlastní obrázek," říká šéf volební kampaně Ivan Langer.

Na titulní stránce www.ods.cz je také nová lišta pro vzkazy návštěvníků. Každý může sám namluvit či jen napsat svůj důvod, proč bude volit ODS. "Nejde nám o to sbírat jen hlasy známých osobností. Měla by to být taková zeď podporovatelů i obyčejných voličů ODS," komentuje nové stránky vedoucí mediální sekce Martin Kupka.

Doménou multimedií je TV ODS na síti YouTube (www.youtube.com/tvods). Tam se budou objevovat všechna natočená videa z regionů, zpravodajská i zábavná. Každý týden přinese TV ODS nový animovaný vtip Vladimíra Jiránka. "Už první Modrá etuda ukazuje, že se oblíbený kreslíř nebude vyhýbat ožehavým tématům ODS. A také ho od toho nechceme zrazovat. Stejně trefné budou určitě i Oranžové etudy," doplnil Kupka.

Na stránce každého regionu je k vidění také videoportrét krajského lídra. "Oslovili jsme znovu Filipa Renče. Byla to pro nás záruka profesionálního přístupu a kvalitního výsledku. Někteří krajští lídři v jeho portrétech ukázali nečekanou tvář," říká Ivan Langer a dodává, že jeho tvář v portrétu pro změnu není vůbec.

Netradičním prvkem webu je část "zábava". K dispozici jsou například on-line i mobilní hry a vyzvánění. Návštěvníci si můžou dokonce sami vytvořit originální tapety i zvuky. "Jiří Paroubek a ČSSD nám dali unikátní materiál k vtipnému zpracování. Z některých projevů Jiřího Paroubka mu i přes lehký odstup stále běhá mráz po zádech," uzavírá Langer.

Do pátku je možné i na novém webu vyplnit dotazník Programu psaného s občany. V příštím týdnu se tam objeví nejčastější odpovědi a náměty z těchto dotazníků. Konečná podoba volebního programu ODS se na stránkách ukáže 31. srpna večer.

zpravy.ods.cz, 19. srpna 2009