Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / zpravy.ods.cz

[12.08.2009]

zpravy.ods.cz

Atleti z Lidového domu hlasitě závidí

ČSSD dnes na svém webu zveřejnila video, které má dokázat, že Mirek Topolánek během své kampaně na jižní Moravě používá jako dopravní prostředek automobil místo kola.

"Zveřejněním tohoto videa ČSSD pouze znovu poukázala na svou nemohoucnost, bezzubost a nenápaditost. Nikdy jsem přeci neřekl, že celou tour po jižní Moravě absolvuji pouze na kole. I když bych moc rád, vzhledem k nabitému a pestrému programu to zkrátka není vždycky možné. Na kole ale trávím většinu času," říká k ubohým útokům předseda ODS Mirek Topolánek.

"Od začátku srpna mám v nohách už více než sto padesát kilometrů, což je jistě trnem v oku některým atletům v Lidovém domě. Já se na rozdíl od většiny sociálních demokratů za svou fyzickou kondici nestydím. Na kolo pochopitelně nevyrážím na trasy se silným dopravním provozem. Automobil využívám také pro delší přesuny nebo v časové tísni," dodává Topolánek.

Trasy, které Mirek Topolánek jede na kole a které autem, jsou předem zveřejněné na internetové adrese www.letostopolem.cz. Každý, kdo se chce s Mirkem Topolánkem projet, je vítán. "Koneckonců sociální demokraté už tak v rámci své destruktivní kampaně očividně činí," uzavírá předseda ODS.

zpravy.ods.cz, 12. srpna 2009