Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / zpravy.ods.cz

[03.08.2009]

zpravy.ods.cz

Mirek Topolánek vyráží na kole po Jihomoravském kraji

Předseda ODS a volební lídr na jižní Moravě Mirek Topolánek dnes zahájil svou prázdninovou kampaň "Léto s Topolem". Současně pro veřejnost otevřel novou Informační kancelář v Orlí ulici v Brně. V rámci kampaně navštíví v průběhu srpna většinu jihomoravských obcí, kde se setká s místními občany.

"Co se týká velkých měst, jsem citově nejvíce svázaný s Brnem, na které mám nejkrásnější vzpomínky. Našel jsem si tady také partnerku, se kterou mám tři děti. Studoval jsem tu já, studoval tu můj otec, máma a dcera, cítím se tu stále jako doma. Navíc jako volební lídr nechci pomáhat tam, kde je nejlépe, ale budu pomáhat tam, kde je to zapotřebí," říká ke své brněnské misi Topolánek.

Kdo chce, může vyrazit s expremiérem a současným volebním lídrem po kraji na kole. Mirek Topolánek se tak rozhodl pro netradiční kampaň, která nebude postavena na prázdných frázích a nic neříkajících populistických slibech pronášených z oranžových pódií. Na svých zastávkách po celém kraji bude Topolánek aktivně mluvit s občany o problémech jejich regionu a nechá je vlastně formovat program ODS, který bude postaven na realistických řešeních pro občany a jejich budoucnost.

V prvním srpnovém týdnu Mirek Topolánek mimo Brna postupně navštíví také Kyjov, Milotice, Rohatec, Hodonín, Strážnici, Vranov u Brna, Kuřim, Drásov, Černou Horu, Lysice, Braníškovice, Boskovice, Blansko, Křtiny, Vranov nad Dyjí, Štítary, Bítov a Jevišovice.

Podrobný harmonogram všech zastávek Mirka Topolánka bude zájemcům k dispozici na webu www.topolanek.cz.

zpravy.ods.cz, 3. srpna 2009