Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[28.07.2009]

ODS

Ochota KSČM omluvit se je signálem sjednocení levice

Občanská demokratická strana pokládá ochotu KSČM omluvit se za minulost výměnou za spolupráci s ČSSD do vlády po říjnových volbách za silný signál sjednocení levice. Podle prvního místopředsedy ODS Davida Vodrážky je omluva komunistů jen předstíraná.

"Vyjádření vrcholných představitelů KSČM v poslední době vnímám jako velmi závažná. Jde bezpochyby o velice silný signál ke sjednocení levice," řekl první místopředseda ODS. "Teď už nás nikdo nemůže obviňovat z politické hysterie, když varujeme před nástupem komunistů do vlády," pokračoval David Vodrážka. Je přesvědčen, že z vyjádření předsedy KSČM Vojtěcha Filipa vyplývá jasný zájem podílet se s předsedou ČSSD Jiřím Paroubkem na vládnutí.

Podle Davida Vodrážky není důležité, jak socialisté na nabídku zareagují. "I když se bude snažit do budoucna spolupráci vyvrátit, existuje mnoho faktů, které každé takové vysvětlování zpochybňují," poznamenal.

zpravy.ods.cz, 28. července 2009