Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[03.07.2009]

ODS

ODS nevyužívá letní festivaly k vlastní propagaci

ODS se ohrazuje proti tvrzením v médiích, že by prostřednictvím slev na letní festivaly lákala do řad Modrého týmu nové členy či dokonce propagovala sama sebe před volbami. Nabídka levnější vstupenky je určena výhradně stávajícím členům Modrého týmu. Podmínkou je navíc předchozí rezervace vstupenky a předložení členské karty Modrého týmu.

"Chceme tak poděkovat za práci dobrovolníkům, kteří nám pomáhali před evropskými volbami a také těm, kteří se vydali v tomto týdnu pomáhat do oblastí postižených povodněmi. Zároveň jsme tím také chtěli členy Modrého týmu motivovat k dalším aktivitám. Rozhodně se nejednalo o náborovou akci," vysvětluje 1. místopředseda ODS a garant Modrého týmu David Vodrážka.

Informace o zlevněném vstupném na festivaly odeslala ODS stávajícím členům Modrého týmu prostřednictvím interní elektronické komunikace a nabídka se také objevila na internetových stránkách Modrého týmu. Rozdíl mezi plnou cenou vstupenek a zlevněným vstupným hradí v plné výši ODS. K nabídce inspiroval Modrý tým pořadatel festivalu Noc plná hvězd, který slevu nabídl sám.

zpravy.ods.cz, 3. července 2009