Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[29.06.2009]

ODS

ODS odeslala slíbenou finanční pomoc 1 mil. Kč postiženým obcím

Dnes odešlo z účtu ODS zbývajících 300 tis. Kč na pomoc obcím nejvíce postiženým povodněmi. Prvních 700 tisíc z celkové částky 1 mil. Kč, o které rozhodlo nejužší vedení ODS ve čtvrtek 25. června, odeslala ODS již v pátek 26. června odpoledne na pomoc zaplaveným obcím v Moravskoslezském a ve Zlínském kraji.

Tentokrát byla částka převedena na účet Sdružení měst a obcí Jesenicka. "Finanční prostředky pomohou celkem 18 sborům dobrovolných hasičů, které v postižených oblastech zasahovaly při přímém ohrožení a dnes pomáhají s odstraňováním následků povodní," uvedl místopředseda ODS Ivan Langer. Prostředky budou rozděleny mezi sbory dobrovolných hasičů v Jeseníku, Javorníku, Skorošicích, Černé Vodě, Velké Kraši, Kobylé, Velkých Kineticích, Žulové, České Vsi, Bernarticích, Uhelné, Staré Červené Vodě, Vlčicích, Vidnavě, Vápenné, Písečné, Supíkovicích a Mikulovicích.

Do odstraňování následků povodní se v postižených oblastech zapojí také členové "Modrého týmu", dobrovolného uskupení příznivců ODS. Právě na ně se na internetových stránkách a elektronickou poštou na konci minulého týdne ODS obrátila s prosbou o pomoc v postižených oblastech.

Již zítra, tj. v úterý 30. června odjíždí 12 členů Modrého týmu z Ústí nad Labem spolu s místopředsedou ODS Petrem Gandalovičem do Jeseníku, kde budou dle potřeby v postižených obcích pomáhat při odstraňování následků povodní.

zpravy.ods.cz, 29. června 2009