Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / zpravy.ods.cz

[29.05.2009]

zpravy.ods.cz

Kampaň ODS před volbami do Evropského parlamentu přijede do Prahy podpořit lídr britských konzervativců David Cameron

V pátek 29. května 2009 přijede podpořit Občanskou demokratickou stranu v kampani před volbami do Evropského parlamentu lídr britské Konzervativní strany David Cameron.

Návštěva Davida Camerona proběhne na pozvání předsedy ODS Mirka Topolánka. David Cameron přiletí do Prahy v pátek odpoledne. V podvečer se setká se zástupci médií a poté se se svými blízkými spolupracovníky zúčastní pracovní večeře s vedením ODS. V sobotu 30. května dopoledne se David Cameron zúčastní spolu s předsedou ODS Mirkem Topolánkem a lídrem kandidátky ODS ve volbách do Evropského parlamentu Janem Zahradilem předvolební kampaně v centru Prahy. Kampaň ODS začne v 10.00 hod. na Malostranském náměstí. Poté bude za účasti Davida Camerona následovat kontaktní kampaň v ulicích Prahy, která skončí v 11.00 na Staroměstském náměstí.

David Cameron bude v Praze také jednat o spolupráci mezi ODS a britskou Konzervativní stranou v podzimní kampani před parlamentními volbami i o pokračování příprav založení nové frakce v Evropském parlamentu, kterou hodlají po volbách právě obě spřátelené strany společně s dalšími založit. Zárodky této nové, konzervativně-liberální a nefederalistické frakce vznikly již v roce 2006, kdy David Cameron a Mirek Topolánek založili platformu Hnutí za evropskou reformu.

zpravy.ods.cz, 29. května 2009