Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[26.05.2009]

ODS

ODS oslovuje voliče ohrožené nápady ČSSD

Předseda ODS Mirek Topolánek a lídr kandidátky ODS do voleb do Evropského parlamentu Jan Zahradil představili další vlnu kampaně před nadcházejícími eurovolbami. Varuje před důsledky sociálně demokratických návodů.

"ČSSD se tváří jako expert přes ekonomiku a sociální inženýrství. Přitom zamlčuje, že v době vlády ČSSD, tedy v době ekonomické prosperity, měla ČR nejvyšší nezaměstnanost. Státní dluh během své vlády ČSSD zečtyřnásobila," upozornil Mirek Topolánek.

Pak představil sérii čtyř motivů, které burcují proti zadluženosti, nebezpečí vysoké nezaměstnanosti, ostudě v zahraničí a chaosu, který ČSSD způsobuje ve zdravotnictví.

V souvislosti se současnou kampaní ČSSD upozornil na sérii servilních fotografií Jiřího Paroubka s Georgem Bushem na webových stránkách ČSSD.

Jan Zahradil vysvětlil fungování europoslaneckého klubu ODS jako týmu, který má za sebou nepopiratelné úspěchy. Tým, který vede, pracuje efektivně a rozděluje si práci podle časových možností i odborných předpokladů. Ani v příštím volebním období nebudou podle Zahradila europoslanci ODS usilovat o prvenství v žebříčcích parlamentních žvanilů.

"Budeme-li jako poslanci zvoleni, naší prioritou bude efektivní práce pro Českou republiku. Volí nás občané této země a těm se budeme zodpovídat," řekl Zahradil a připomněl, že ČSSD se ve svém hlasování vždy podřizuje nadnárodním zájmům Evropské socialistické strany, jíž je členem.

 

zpravy.ods.cz, 26. května 2009