Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Jan Zahradil

[20.05.2009]

Jan Zahradil

Tisková zpráva

Chtěl bych touto cestou poděkovat ČSSD za příležitost vyjádřit se k práci europoslanců ODS. ODS vystupuje v Evropském parlamentu jako tým, nikoliv jako sbírka notorických žvanilů. V týmu existuje dělba práce a specializace, tak aby výkon byl maximálně efektivní.

Pokládám si za čest takový tým vést. Byli jsme zpravodaji a stínovými zpravodaji ke 40 zprávám, podali jsme 55 písemných interpelací, iniciovali jsme 8 písemných prohlášení a desítky dalších podpořili, vydali jsme 11 návrhů stanovisek, podpořili jsme projekty v hodnotě stovek tisíc eur, vystoupili jsme na plénu v 325 případech.

Současný útok ČSSD svědčí o neschopnosti Jiřího Paroubka pochopit principy týmové práce. Nemohu říci, že by mne to právě u něj překvapovalo.

Ing. Jan Zahradil, předseda europoslaneckého klubu ODS, vedoucí české národní delegace v EPP-ED, zpravy.ods.cz, 20. května 2009