Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[20.05.2009]

ODS

Kampaň potvrzuje strategii ODS

Stupňované strašení, výhrůžky, sázka na závist a osobní averze, které prolínají celou kampaní ČSSD, potvrzují, že heslo "Řešení místo strašení" je nadále aktuální.

Řešení nabízí ODS ve svém programu, který je k dispozici občanům na internetu nebo v tištěné podobě během setkávání s občany po celé republice.

ODS ve volbách do Evropského parlamentu používá marketingovou kampaň, založenou na kombinaci programové kampaně, srovnávací kampaně i negativních prvků. Součástí kampaně jsou i moderní internetové projekty na YouTube (www.youtube.co/tvods), celorepubliková kontaktní kampaň "Městečko Řešení" nebo zapojení dobrovolníků do kampaně - Modrý tým (www.modrytym.cz). Program ODS pro volby do EP a kompletní přehled kampaně je k dispozici na internetové stránce www.ods.eu.

Podle oficiálních údajů společnosti TNS, která se zabývá monitorováním reklamních výdajů, investovala ČSSD do kampaně dosud téměř dvakrát více než ODS. Dodatečné navýšení prostředků na kampaň, které sociální demokraté přiznali, nejspíše souvisí s kreativní a myšlenkovou chudobou.

zpravy.ods.cz, 20. května 2009