Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[12.05.2009]

ODS

Modrý tým už má tisíc členů!

Nečekaně rychle přibývají členové tzv. Modrého týmu, který ODS představila 29. dubna 2009. Jde o dobrovolníky - příznivce pravicové politiky a demokracie, kteří jsou ochotni aktivně podporovat ODS v předvolebním boji. Do Modrého týmu se zaregistrovalo už tisíc členů. Jejich věkový průměr činí 35 let a přes 70 procent tvoří muži. Nicméně tisící členkou se stala Naďa Barvínková z Ústecka. Třicetiletá maminka na mateřské dovolené se zaregistrovala na internetové adrese www.modrytym.cz.

"Máme dnes dobrovolníky ze všech regionů. Rychle přibývají zejména tam, kam zavítá naše Městečko Řešení," říká patron projektu Modrý tým, místopředseda ODS David Vodrážka.

Městečko Řešení nabízí kromě kontaktu s kandidáty ODS do eurovoleb také registrační a informační místo projektu Modrý tým. Městečko Řešení navštíví v rámci předvolební tour téměř dvě stovky obcí.

zpravy.ods.cz, 12. května 2009