Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[05.05.2009]

ODS

Program ČSSD je dutý, podvodná kampaň straší lidi

ODS se dnes vyjádřila k programu ČSSD do voleb do Evropského parlamentu a k probíhající předvolební kampani. Kampaň ČSSD zcela rezignuje na podstatu voleb do europarlamentu a snaží se namluvit veřejnosti, že hlasuje o domácí politice a složení budoucí vlády. Předseda ODS Mirek Topolánek označil kampaň za vědomý podvod.

Program ČSSD nenabízí žádná konkrétní řešení. Obsahuje jen duté fráze a zbožná přání. Jak se chce ČSSD svého nebe na zemi dopracovat, však tento "dutý program" ani nenaznačuje. Mirek Topolánek upozornil na vzájemně si odporující prohlášení v dokumentech ČSSD, která odhalují tápání a bezradnost ČSSD v elementárních otázkách, například v přístupu k daním.

"Strašení propouštěním, sociální nejistotou, Topolánkovou vládou - to je vědomý podvod na voliče. Volby do europarlamentu nic takového neřeší. To, co předložila ČSSD jako svůj program, je dílem sbírkou dutých frází, dílem otrockým přepisem prohlášení evropských socialistů. Ty pochopitelně zájmy České republiky vůbec nezajímají," říká předseda ODS Mirek Topolánek.

Jan Zahradil, lídr kandidátky ODS do Evropského parlamentu, představil nové motivy kampaně ODS. V tisku se objeví inzeráty zdůrazňující oblasti, jejichž řešení nabízí program ODS. Další motiv nese portrét sociálně demokratického předsedy Paroubka s heslem Můj program: Škodit a strašit!

"Naše heslo Řešení místo strašení se ukazuje jako prorocké. ČSSD zatím nedokázala více než děsit voliče a škodit pověsti České republiky ve světě. To je Paroubkův skutečný program. Budeme na to voliče upozorňovat," vysvětlil Jan Zahradil, lídr kandidátky ODS do voleb do Evropského parlamentu.

 

 

 

 


multimediální záznam záznam tiskové konference ODS:
audiozáznam | videozáznam: rychlé připojení, pomalé připojení

zpravy.ods.cz, 5. května 2009