Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[04.05.2009]

ODS

"Městečko Řešení" se vydá do 169 obcí ČR

Nejrozsáhlejší kontaktní kampaň v letošních eurovolbách rozjíždí Občanská demokratická strana. "Městečko Řešení", ve kterém se občané setkají s kandidáty na poslance do Evropského parlamentu, dnes vyrazilo na cesty z Prahy a Ostravy.

"ODS nabízí občanům řešení pro Českou republiku. Máme zcela konkrétní program, který chceme veřejnosti předložit a vysvětlit. Proto klademe na osobní setkávání s voliči velký důraz," řekl předseda ODS Mirek Topolánek.

"Dva týmy projektu "Městečko Řešení" navštíví celkem 169 míst v České republice. Moravský tým vede kandidát na europoslance Evžen Tošenovský, po Čechách se vydám s podporou dalších kandidátů já sám. Během měsíce vystoupíme na 203 mítincích a najedeme více než 30 000 kilometrů," doplňuje Jan Zahradil, lídr kandidátky ODS.

"Městečko Řešení" představuje fiktivní obec, ve které se mohou setkat občané s kandidáty na poslance do Evropského parlamentu. Vedle toho jsou tu připraveni konzultanti, kteří budou s lidmi diskutovat o praktických otázkách a důsledcích programu ODS pro každého občana. Pro děti jsou připraveny hry a atrakce.

"Městečko Řešení" je současně kontaktním místem pro zájemce o účast v Modrém týmu. Jeho vznik ohlásila ODS minulý týden. Modrý tým sdružuje aktivní, odpovědné, pravicově smýšlející lidi bez ohledu na místo bydliště či postavení, kteří se chtějí angažovat v podpoře pravicové politiky a demokracie. O principech a podmínkách účasti v Modrém týmu budou zájemce v městečku informovat jeho první členové.

Interaktivní mapu míst, které navštíví "Městečko řešení" naleznete ZDE.

zpravy.ods.cz, 4. května 2009