Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[29.04.2009]

ODS

ODS buduje Modrý tým

Občanská demokratická strana začala budovat tým dobrovolníků po celé republice, kteří budou podporovat ideály pravice a demokracie. Koncept navazuje na podobné dobrovolnické týmy v zahraničí.

Co je Modrý tým?

"Modrý tým je výzvou. Je to další krok v koncepční strategii politického myšlení. Je to přiblížení se lidem, zmenšení prostoru mezi politikem a jeho voličem. Modrý tým je sociální síť, kde každý má možnost nalézt nové přátele. Modrý tým je unikátním projektem na politické scéně v České republice," říká patron projektu, 1. místopředseda ODS David Vodrážka a dodává: "A proto hledáme aktivní, schopné, sebevědomé lidi každého věku, kterým není lhostejná budoucnost České republiky. Jsem přesvědčen, že takových jsou u nás tisíce, možná víc."

ODS dnešním dnem zprovoznila webové stránky www.modrytym.cz, kde zájemci naleznou potřebné informace a také možnost se registrovat. Současně hodlá ODS propagovat Modrý tým i během nadcházející kampaně k volbám do Evropského parlamentu.

Členové týmu nejsou nijak odměňováni. Stanou se však součástí společenství, které usiluje o demokracii a podporuje pravicovou politiku ODS. Budou zpracovávat různé průzkumy a analýzy, šířit materiály k volbám, aktivně vystupovat na internetu, pomáhat v místě s kontaktními kampaněmi a podobně.

 


multimediální záznam záznam tiskové konference při spuštění www.modrytym.cz:
audiozáznam | videozáznam: rychlé připojení, pomalé připojení

zpravy.ods.cz, 29. dubna 2009