Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[06.04.2009]

ODS

ODS spouští inovovanou podobu své domovské stránky

ODS ve snaze o ještě větší zpřístupnění informací o svém programu, činnosti a názorech využívá stále více nových komunikačních technologií. Uvedla tak již do provozu vlastní videokanál na serveru YouTube a řada jejích politiků komunikuje se svými voliči a příznivci prostřednictvím komunitní sítě Facebook. Logickým pokračováním těchto kroků je i modernizace domovské webové stránky.

ODS proto dnešním dnem spouští inovovanou podobu svých domovských stránek www.ods.cz. Stránky prošly kompletní grafickou a obsahovou úpravou. Cílem bylo dosažení moderního vzhledu stránek s důrazem na příjemné uživatelské prostředí a zpřehlednění jejich obsahu. Zpravodajská součást byla definitivně přesunuta na zpravodajský portál ODS (zpravy.ods.cz).

Nová homepage klade důraz na multimédia. Je možné zde shlédnout aktuální videa z produkce ODS TV.

Domovská stránka nově nabízí přehlednější vyhledávání v archivu tiskových zpráv a dalších výstupů, které lze nyní filtrovat podle různých kritérií nebo použít hledání fulltextové.

Regionální kontaktní informace nyní v přehledné podobě obsahuje inovovaná interaktivní mapa regionů ODS. Kompletní přehledy představitelů ODS a přehledy volebních a programových materiálů jsou samozřejmostí.

Profily řadových členů ODS přinese rubrika "Přidejte se". Zde mohou zájemci o členství vyplnit přihlášku on-line.

Věříme, že návštěvníci nové podoby webových stránek www.ods.cz zde najdou informace, které hledají, a které jim pomohou se ještě snadněji orientovat.

zpravy.ods.cz, 6. dubna 2009