Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Jan Zahradil

[30.03.2009]

Jan Zahradil

Poděkování ODS za vyjádření podpory

Občanská demokratická strana si tímto dovoluje poděkovat občanům České republiky za tisíce podpůrných emailů, dopisů a telefonátů, kterými od úterý 24.3. 2008 vyjádřili, a stále vyjadřují, podporu vládě a představitelům ODS.

Jedním z takových spontánních projevů podpory ODS bylo i video, pojmenované jeho tvůrci "Zrada". ODS se od tohoto videa v žádném případě nedistancuje, ale bere ho jako jeden z projevů občanské podpory a takto by na něj mělo být i nahlíženo. Hlavní kancelář ODS byla jeho tvůrci v minulých dnech oslovena, aby na něm promluvil některý z politiků ODS. Hlavní kancelář následně zkontaktovala filmaře se senátorem T. Töpferem. Video je výsledkem spontánní odezvy dosud neangažovaných občanů, ODS jeho vznik neiniciovala, ani se na něm finančně nepodílela.

Video vyvolalo značný zájem veřejnosti a výrazně pomohlo propagovat nový YouTube kanál TV ODS, který byl spuštěn teprve minulý pátek. YouTube kanál TV ODS se za tak krátkou dobu stal nejsledovanějším YouTube kanálem na českém internetu. Za devět dnů provozu ho navštívilo přes 71 tisíc unikátních uživatelů.

ODS si podpory občanů velice váží a všem děkuje. V následujících dnech na všechna vyjádření podpory odpovíme a prosíme tímto, vzhledem k jejich počtu, o trpělivost.

Ing. Jan Zahradil, předseda europoslaneckého klubu ODS, vedoucí české národní delegace v EPP-ED, zpravy.ods.cz, 30. března 2009