Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Aktuality ODS

[20.03.2009]

Aktuality ODS

ODS spustila svoji stránku na YouTube

ODS dnes spustila svoji vlastní stránku na nejpopulárnějším kanálu pro sdílení videa – YouTube. Jde o další kamínek v mozaice moderně vedené kampaně do Evropského parlamentu. Politické strany a instituce v zahraničí rovněž s úspěchem YouTube využívají.

"Krátké video podává informaci v názorné, koncentrované formě. Navíc dokáže politickou osobnost vystihnout včetně jejího stylu a způsobů. A to v pozitivním i negativním slova smyslu. Je zkrátka přesvědčivější než psané slovo," říká Jan Zahradil, lídr kandidátky ODS pro volby do Evropského parlamentu.

Hned první den se na adrese http://www.youtube.com/tvods objeví několik nových videí. Jako první to bude kritický portrét Jiřího Paroubka.

"Nemohli jsme pominout volbu předsedy ČSSD a sjezd sociálních demokratů vůbec. Představujeme staronového předsedu jeho vlastními slovy a skutky. Sjezd budeme komentovat i dalšími videi," doplňuje Jan Zahradil.

Ve stanovený čas se na videostránce ODS objeví i klipy představující volební program ODS do Evropského parlamentu. Po skončení kampaně bude videostránka nadále sloužit jako moderní prostředek ODS pro komunikaci s veřejností.

zpravy.ods.cz, 20. března 2009