Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Jan Zahradil

[17.03.2009]

Jan Zahradil

Nervozita Jiřího Paroubka roste

Je zjevné, že předseda ČSSD Jiří Paroubek ztrácí v posledních týdnech nervy. Na vině je zřejmě nárůst preferencí ODS, který signalizuje šanci ODS zvítězit v letošních volbách do EP. Jiří Paroubek proto z tohoto důvodu včera nevybíravě zaútočil na eurokandidátku ODS.

Jako volební lídr ODS do EP konstatuji, že kandidátka ODS do EP byla sestavena zcela regulérním způsobem. Výkonná rada ODS dala grémiu plnou moc k sestavení pořadí kandidátky do EP a následně výraznou většinou (75 % pro) tuto kandidátku schválila. Starost pana Paroubka o stav vnitřní demokracie v ODS je tedy pokrytecká a nemístná.

Pan Paroubek se natolik bojí vlastních členů, že raději zrušil možnost přímé volby předsedy ČSSD celou členskou základnou. Proto bych považoval za vhodné, kdyby se pan Paroubek věnoval raději tristním poměrům ve vlastní straně. O dalších skandálních praktikách ČSSD se lze dočíst na www.cssdprotivam.cz.

zpravy.ods.cz, 17. března 2009