Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Poslanecký klub ODS

[22.10.2008]

Poslanecký klub ODS

Tiskové prohlášení poslaneckého klubu ODS

1. Poslanecký klub ODS vítá dnešní schválenií statního rozpočtu v prvním čtení. Toto rozhodnutí považuje za duležitý signál stability ČR v současné vážné finanční situaci v Evropě a USA.

2. Poslanecký klub ODS rovněž vítá výsledek dnešního hlasovaní o nedůvěře a fakt, že v něm koaliční vláda obstála. Tento uspěch považujeme za další důležitý signál toho, že i v současné politické situaci, dokáží tři koaliční strany udržet jednotu a dále spolupracovat.

3. Poslankyně a poslanci ODS se obracejí na občany a na všechny své kolegy a kolegyně, členy Občanské demokratické strany s výzvou – teď je chvíle, kdy musíme držet spolu a touto jednotou podpořit všechny, kdo o nadcházejícím víkendu budou bojovat o podporu voličů ve druhém kole voleb do Senátu.

4. Se stejným výzvou k jednotě a podpoře této vlády se obracejí i na své kolegy ve veřejných funkcích – senátorky a senátoři, starosty, primátory, krajské i obecní zastupitele a na prezidenta republiky. Teď je čas, kdy musíme táhnout za jeden provaz!

zpravy.ods.cz, 22. října 2008