Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / ODS

[20.10.2008]

ODS

Tiskové prohlášení ke 2. kolu senátních voleb

Naše varování před spoluprací ČSSD a KSČM se po sobotním vyhlášení výsledků krajských voleb stalo realitou. ČSSD a KSČM dnes společně mohou utvořit krajské koalice ve všech krajích. Reálně tak hrozí, že se po devatenácti letech od "sametové revoluce" dostanou za pomoci sociálních demokratů znovu k moci komunisté.

Podobný výsledek bohužel hrozí i v nadcházejících volbách do Senátu.

Občanská demokratická strana je jako boxer v ringu, který inkasoval úder – levý hák. Jeden úder však neznamená K.O. a konec boje. Naopak. Stejně jako dobrého boxera taková situace vyprovokuje ke zvýšení aktivity, tak ani ODS se nevzdává a v duchu této symboliky bojuje dál. Férově, čestně, sportovními prostředky. Ne proto, aby se zapojila do nenávistné kampaně ČSSD, ale aby ukázala odhodlání. Jsme tady a bojujeme dál.

ODS vyzvala v obvodech, kde stojí proti kandidátům levice kandidáti KDU-ČSL, své příznivce a voliče k podpoře těchto kandidátů.

Ve druhém kole senátních voleb máme šanci ukázat, že nás všichni odepisují předčasně. Máme šanci zastavit rozpínavou oranžovou bublinu s rudým obsahem.

ODS proto vyzývá všechny voliče demokratických nelevicových stran, lidovců, zelených, nezávislých aj., aby tento pátek a sobotu přišli k volbám a volili kandidáty ODS a zabránili tak dalšímu rozpínáni levice.

 

Představení kandidátů ODS pro II. kolo senátních voleb

 


multimediální záznam záznam tiskové konference:
audiozáznam | videozáznam: rychlé připojení, pomalé připojení

 

zpravy.ods.cz, 20. října 2008