Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Mirek Topolánek

[06.10.2008]

Mirek Topolánek

Tiskové prohlášení ke krajským předvolebním debatám

Následující krajské volby nejsou ani o Mirku Topolánkovi, ani o Jiřím Paroubkovi. Zoufalé pokusy socialistů zatáhnout nesmyslně centrální témata do regionální kampaně narážejí pochopitelně na odpor veřejnosti a jsou matením voličů.

Pseudokandidáti z řad neúspěšných současných i bývalých poslanců a ministrů za ČSSD se v diskuzích s našimi úspěšnými hejtmany a dalšími regionálními politiky ODS totálně zesměšnili. Doporučuji médiím soustředit se na skutečné kandidáty a nenabíhat na tyto populistické hry, já se na nich podílet nemíním.

V předvolebních debatách proto dávám přednost úspěšným hejtmanům jako jsou Petr Bendl, Jan Zahradník, Evžen Tošenovský, Jiří Šulc, Josef Pavel, Ivo Toman, Pavel Bradík, Miloš Vystrčil, Ivan Kosatík, Libor Lukáš a dalším regionálním kandidátům jako je 1. náměstek hejtmana Jihomoravského kraje Milan Venclík, primátor Plzně Pavel Rödl nebo náměstek hejtmana Libereckého kraje Radim Zika.

Ing. Mirek Topolánek, předseda vlády ČR, předseda ODS a poslanec PČR, zpravy.ods.cz, 6. října 2008