Ivan Langer


Děkuji všem za dosavadní přízeň. Rád se s vámi potkám na mém Facebooku. Ivan Langer

Zaujalo mě...

Vrchní soud dal Ivanu Langerovi za pravdu ve sporu s vydavatelem MF DNES a idnes.cz (MAFRA, a.s.) o ochranu osobnosti a zrušil rozsudek soudu prvního...

více »

Ivan Langer
Curriculum vitea

MINISTR VNITRA (09/2006 - 05/2009) / Novinky / Výkonná rada ODS

[22.09.2008]

Výkonná rada ODS

Usnesení ze dne 22. 9. 2008

  • Výkonná rada se zármutkem přijala informaci o úmrtí českého velvyslance v Pákistánu pana Iva Žďárka, která znovu dokazuje že terorismus je jednou z největších hrozeb současnosti pro celý demokratický svět. Česká republika je připravena po boku svých spojenců tyto demokratické hodnoty hájit.
  • Výkonná rada ODS vítá podpis SOFA a bere na vědomí informaci o procesu schvalování této smlouvy ze kterého vyplývá, že definitivní schvalování proběhne na půdě Parlamentu ČR po volbě prezidenta USA.
  • Výkonná rada ODS se seznámila s průběhem předvolební kampaně. Oceňuje a váží si práce všech svých členů a kandidátů, kteří vstupují s plným nasazením do volební kampaně do krajských zastupitelstev a do Senátu. Výkonná rada považuje za nezbytné zaměřit veškerou pozornost a síly na krajské a senátní volby a maximálně podpořit své kandidáty.
  • Výkonná rada ODS se seznámila s návrhem státního rozpočtu na rok 2009 a ocenila, že vláda dodržuje svůj plán snižování výdajů a plní tak svůj závazek na stabilizaci veřejných financí. Jen zdravé státní finance jsou zárukou dalšího hospodářského rozvoje. Výkonná rada proto žádá poslance, aby podpořili tento návrh rozpočtu.
  • Výkonná rada konstatuje, že kauza Tlustý – Morava poškodila ODS v očích veřejnosti natolik, že považuje za nezbytné, aby oba členové vyvodili ze svého jednání důsledky a opustili Poslaneckou sněmovnu a řady ODS.

 


multimediální záznam záznam tiskové konference:
audiozáznam | videozáznam: rychlé připojení, pomalé připojení

zpravy.ods.cz, 22. září 2008